Ульяненко Олесь : Перли і свині
Авторы - Олесь Ульяненко
Редактор-составитель - Каллистрат Бенедиктович Сомодуровский
Художник-иллюстратор: Ларион Гаврилович Кузовщиков
Объем - 634
Дата печати - 2015
Формат: epub, txt, pdf, fb2

Информация: Перли і свині


Олесь Ульяненко (справжнє ім'я Олександр Ульянов; 1962–2010) – найрадикальніший і найжорсткіший, скандальний і непередбачуваний український письменник, автор понад 20 творів. У видавництві Фоліо» вийшли друком його книжки: Сталінка. Дофін Сатани», Жінка його мрії», Квіти Содому», трилогія Ангели помсти», Вогненне око», Серафима», Знак Саваофа».
Буремне життя Олеся Ульяненка сповнене пригод і таємниць. Відомо, що він закінчив Миколаївську морехідку, був якутським шаманом; воював спочатку у ВДВ у Німеччині, а потім в Афгані; тусив з легендами пітерського року; заробляв на життя підпільним боксом; був послушником у Лаврі; єдиний в Україні отримав Малу Шевченківську премію; був першим офіційно визнаним порнографом незалежної України; відстояв своє добре ім'я в суді і був знайдений мертвим у своїй квартирі за півроку по тому.
Перли і свині» (2009) сам автор називав романом-коміксом. Події у творі відбуваються у Києві, одразу після початку ядерної війни – у паралельному зрізі майбутнього, яке дуже схоже на сьогодення. Кілька шахраїв у компанії з чорношкірим проповідником Абрахамом Лі знаходять шпарину в просторі та часі й потрапляють у цивілізацію динозаврів. Там вони з успіхом розпочинають свої оборудки, захоплюють владу і розбещують еліту наркотиками.
Напевне, це найоригінальніша письменницька версія про те, як зникли динозаври. Повний текст роману друкується вперше. На нашем сайте вы можете скачать книгу Перли і свині без регистрации в формате epub, fb2.
Вам может понравиться: